Vroča policistka Lidija postala prava senzacija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Moški jo prosijo, da jih vklene …
Oglej si celoten članek

Lidijo Takač, policistko iz Novega Sada, so na spletu okronali za najlepšo policistko v Srbiji. Bujna in svetlolasa Lidija na Instagramu pogosto objavlja fotografije v uniformi kot tudi take, ki razkrivajo njene ženske čare. Moški ji neprestano pošiljajo ženite ponudbe, eden najpogostejših komentarjev pa je: "Vkleni me in odpelji s sabo. Takoj." Svetlolaska pravi, da se ji tovrstne ponudbe ne zdijo izvirne, da je v srečni zvezi in da ne odpisuje nikomur, le mladim dekletom, ki bi si v bodoče želele policijske kariere.

Lidija je na Balkanu postala že tako znana, da so ljudje na spletu začeli odpirati lažne profile z njenimi fotografijami, zato policistka, ki ji mnogi očitajo, da se tako izpostavljanje na spletu ne spodobi za osebo z njenim poklicem, opozarja, naj ljudje ne nasedajo in mislijo, da jim odpisuje ona. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • ode
    09:09 29. Avgust 2020.

    Njena inteligenca je anaka inteligenci lesne gobe. Ni edina v policiji.

  • 07:45 29. Avgust 2020.

    Ne bo dolgo pri policiji ! Uniformo in lisice bo obdržala .

  • 14:00 28. Avgust 2020.

    Res, dobro izgleda za policistko 😉😋, takšno imel bi tudi jaz.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.