Vroča Tamara: Nič čudnega, da je Poptevejev ženin nor nanjo

Lepa Tamara sledilce razvaja s fotografijami svojega izklesanega telesa.
Oglej si celoten članek

Golobčka iz šova Ljubezen po domače, Tamara Korošec in Renato Lužar, ne skrivata, kako strastno je njuno razmerje. Svoje sledilce redno razvajata z vročimi posnetki in kažeta, da najbolj uživata takrat, kadar sta skupaj. Tamara je za naš medij pred kratkim razkrila, da takšne posnetke objavljata za šalo, a priznala, da je v njuni spalnici sicer prav tako vroče kot na fotografijah.

nizkotno Zvezda Big Brotherja napadla Tamaro iz Ljubezni po domače

Mladenka pa zna očitno uživati tudi takrat, kadar njenega izbranca ni ob njej. Ob počitniški fotografiji, na kateri je v seksi kopalkah, je namreč zapisala: "Tudi če te ni tukaj, je moje srce s tabo.“

Mladi par je sicer tudi zelo podjeten. Želita si namreč razširiti ponudbo na kmetiji. "Osredotočila bi se na pridelavo ekološke zelenjave in mesa, po katerem je veliko povpraševanje, a prave ponudbe pri nas na Štajerskem ni. Upam, da bova s časoma tako uspešna, da bova od tega lahko živela in nama poleg kmetovanja ne bo treba hoditi še v službo," je za naš medij povedala Tamara.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 22. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.