Vroče Beckhamove spodnjice

Foto: Facebook David Beckham Foto: Facebook David Beckham Foto: Facebook David Beckham Foto: Facebook David Beckham
David Beckham je znova dokazal, da je moški z mnogimi talenti. V sodelovanju s H&M je predstavil svojo novo kolekcijo spodnjega perila, pižam in majic za moške.
Oglej si celoten članek

Pri iskanju fotomodela se je odločil, da bo v spodnjicah poziral kar sam. Kako mu je uspelo kot fotomodelu, si oglejte v galeriji. Če bo kdaj žogo obesil na klin, se mu zagotovo obeta sijoča prihodnost v modnih vodah.

Kmalu v trgovinah

Kolekcija bo na spletu in trgovinah naprodaj od 2. februarja, tik pred valentinovim. Beckham je oblačila oblikoval glede na to, kaj bi si sam želel nositi, veliko poudarka pa je dal tudi kakovosti materialov, ki so morali biti mehki in prijetni na otip.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.