Na plaži pokazala, zakaj si jo moški tako želijo

Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk Foto: Profimedia Maryna Linchuk
Supermanekenka in Victoria's secret angelček Maryna Linchuk si je mokre kopalke preoblekla vsem na očeh.
Oglej si celoten članek

Dolgonoga Belorusinja, manekenka Maryna Linchuk, ki je del Victorijinih angelčkov, kamor spadajo najbolj seksi supermodeli sveta, je v trenutku nepremišljenosti sredi plaže v mehiškem Cancunu slekla zgornji del kopalk. Pri tem sicer popolnoma vsakdanjem početju so jo ujeli paparaci, ki so v svet poslali fotografije njenega bujnega oprsja, ki ga manekenka po navadi skriva vsaj z zapeljivimi modrčki.

Magazin Ups, zvezdnici so ušle izpod nadzora

31-letnica jih je med slačenjem očitno opazila, a je bilo že prepozno. Sicer se svetlolasa lepotica nima česa sramovati, saj je med kopanjem pokazala, da je ravno prav zaobljena tudi od zadaj.

Magazin Težave, ki jih razumejo le ženske z ogromnimi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:27 16. Oktober 2018.

    Resnično je fejst ... Ampak takih lepotičk podobnih njej je na našem planetu najmanj milijon!

  • 12:11 16. Oktober 2018.

    Vsaka krava je ponoči črna samo da so ene bolj debele od drugih

  • 14:50 15. Oktober 2018.

    Ne dobim slik ! - A je pokazala razpočnico.. ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.