Vroče igrice s 13 let mlajšim ljubimcem

Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger Foto: Profimedia Nicole Scherzinger
Tako zaljubljena sta pevka Nicole Scherzinger in bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov.
Oglej si celoten članek

Nekdanja pevka skupine The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, je uživala na jahti pred obalo Saint Tropeza. Družbo ji je delal bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov, ki je od 40-letne lepotice mlajši 13 let.

Parček se je spoznal leta 2015 in od takrat sta nerazdružljiva. Nicole so več kot očitno všeč mlajši moški. Nekoč je bila v zvezi z dirkačem F1, Lewisom Hamiltonom, ki je od nje mlajši sedem let.

Po uživanju na jahti pa se je pevka odpravila v Avstrijo. Kot kaže, je zvezdnica nad lepotami naše severne sosede navdušena. "Avstrija, prelepa si,“ je zapisala na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.