Vroče: Ko se namaka Salma Hayek, se moškim povesi čeljust

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Obline, vredne greha …
Oglej si celoten članek

54-letna igralka Salma Hayek še vedno opravičuje svoj sloves seks simbola. Lepotica karanteno preživlja nekje v tropskih krajih in svoje oboževalce razveseljuje s fotografijami v kopalkah. Priznati moramo, da so njene obline še vedno vredne vsakega greha.

Salma se v eni novejših objav namaka v morju in meditira na plaži ter svetuje, da moramo v teh časih znati ohraniti mirno kri. A ob pogledu na njene mokre obline je učinek verjetno ravno obraten, marsikomu zavre kri. Nekaterim od občudovanja, drugim pa od nevoščljivosti, da igralka karanteno preživlja v raju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.