Vroče kopalke za poletje 2014

Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014 Foto: mediaspeed Lisca, poletje 2014
Letošnje se je komaj dobro začelo, a pri Lisci že mislijo na prihodnje poletje. Poglejte, v kakšnihi kopalkah boste najbolj in.
Oglej si celoten članek

Znane manekenke, med njimi Iris Mulej, Nadiya Bychkova, Irina Osypenko Nemec in Sabina Remar, so na modni brvi predstavile nežno perilo v poročnem vezenju, ki bo navdušilo bodoče neveste, pa tudi zapeljive modele v pomladnih cvetličnih odtenkih.

Kolekcija Lisca Selection razkriva nekaj več gole kože, predvsem z igro tanke mrežice in čikpaste prosojnosti, ki je v drznih modelih še bolj burila domišljijo.

Perilo Cheek by Lisca ostaja igrivo in trendovsko, z nekaterimi modeli iz mehkega modala pa misli tudi na tiste, ki prisegajo na naravno perilo.

Največ barvitosti v poletje 2014 pa prinašajo kopalke. Modni bodo tako živi motivi tropske džungle kot romantični cvetlični vzorci, tako nežni prelivi kot sofisticirane grafike, seveda pa tudi naslednje poletje ne bo minilo brez črt, pik in mornarskih vzorcev. V ospredju so tudi tako imenovane mix&match serije, ki nudijo prosto kombiniranje modrčkov, hlačk in seveda barv, nekateri modeli pa so narejeni tako, da jih lahko nosite obojestransko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.