Vroče: Zvezda Poroke na prvi pogled v zares mini bikiniju

Foto: Profimedia Evelyn Ellis Foto: Profimedia Evelyn Ellis Foto: Profimedia Evelyn Ellis Foto: Profimedia Evelyn Ellis Foto: Profimedia Evelyn Ellis Foto: Profimedia Evelyn Ellis
Ostali kopalci so imeli kaj videti ...
Oglej si celoten članek

Avstralska udeleženka šova Poroka na prvi pogled, Evelyn Ellis, se je s partnerjem Duncanom pred kratkim namakala v sončnem Sydneyju. Ostale kopalce je pogled nanjo verjetno zelo razveselil, nekatere zagotovo tudi zmotil, saj si je lepotica nadela zares zelo majhne kopalke. Njen bikini je prekrival le najnujnejše predele njenega telesa. 

Evelyn je pred nastopom v šovu povedala, da je bila že mnogokrat razočarana. Njen bivši se je celo prijavil v neki ljubezenski šov, ko sta bila še v zvezi. Od takrat dalje svoje srce skrbno varuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:44 4. Januar 2024.

    Edina škoda je, da je med namakanjem v morju ni obiskal kašen lačen kuža...

  • 13:06 4. Januar 2024.

    Top novica za slovenski poscan portal. Vsak teden še poglobite dno.

  • 08:52 4. Januar 2024.

    In to je za objavo,res ste poden

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.