Vročekrvnici postali spletni senzaciji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Saj ne vemo, ali bi se smejali ali jokali …
Oglej si celoten članek

Po družbenih omrežjih kroži video pretepa dveh žensk. Kot poroča Daily Mail, si je originalni posnetek v 24 urah ogledalo že več kot 1.5 milijona ljudi, in to verjetno od začetka do konca. Ženski, obe menda vinjeni, sta se namreč kot dve furiji zagnali ena v drugo in priznati je treba, da se pred njima lahko skrije marsikateri rokoborec.

Do pretepa je prišlo v Durhamu, in sicer po tem, ko je padla beseda "cipa“. Video je posnel John Canty, ki je medijem zaupal, da je bila ena od vročekrvnic pozneje aretirana, a kmalu zatem spet na prostosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.