Vročekrvno bojevanje princa Thora

Foto: Žurnal24 Thor je zgodba o mitskem potovanju od objestnega princa, rojenega, da nasledi pr
Petek, dan pred kresovanjem, si privoščite ogled filma Thor, ki so ga včeraj začeli predvajati v vseh večjih mestih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Epska pustolovščina Thor sega v Marvelovem svetu od sodobne Zemlje do mističnega kraljestva Asgard.

V središču zgodbe je vročekrvni bog groma Thor (Chris Hemsworth), močan, vendar domišljav bojevnik, katerega lahkomiselna dejanja znova sprožijo starodavno vojno. Razočarani kralj Odin (Anthony Hopkins) mu zato odvzame mogočno kladivo in nadnaravne moči ter ga pošlje v izgnanstvo na Zemljo.

Na begu pred vojsko, ki ga želi preučiti in izkoristiti, Thoru na pomoč priskoči zvedava znanstvenica Jane (Natalie Portman). Toda ko Zemljo ogrozi neizprosna vojska sadističnega božanstva, mora Thor v številnih osupljivih bitkah znova najti svojo magično moč, da bi sebe in človeštvo rešil pred uničenjem.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Kopru, Novem mestu, Mariboru, Kranju in Celju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.