Vroči horoskop za teden od 11. 3. do .17. 3. 2019

Foto: Profimedia
Kdo se bo okopal v romantiki?
Oglej si celoten članek

OVEN
Samski boste želeli biti na erotičnem področju nekaj posebnega in to boste znali tudi pokazati. Največ možnosti za akcijo se bo pokazalo v prvi polovici tedna. Vezani pa boste z veseljem »poskrbeli« zase – s partnerjem ali brez. Želeli boste poskusiti vse, kar naj bi nudilo seksualni užitek.

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK

Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno, pozitiven erotični naboj pa vas bo vedno hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja, partner bo nad tem navdušen! Samski prevzemite pobudo in naredite vse, da boste dosegli svoj cilj. Če vam bo uspelo, boste na konju!

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA

Samski boste v prvi polovici tedna nagnjeni k avanturam, želeli si boste nežnosti in pozornosti. Imeli boste celo dobre možnosti, da se boste lahko izkazali kot odlični ljubimci, zato izkoristite priložnosti, ki se bodo ponudile. Vezanim se res dober seks obeta proti koncu tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK

V sredini tedna se bo samskim ponudilo nekaj priložnosti za nepozaben seks. Pustite se voditi in presenetiti, ne boste razočarani. Vezani predstavniki pa boste oboževali seks na vse načine in v vseh pozah, da bo le akcija. Največ je lahko pričakujete v drugi polovici tedna.

Ljubezen: 5
Seks: 5

LEV

Vedno na akcijo pripravljeni pripadniki tega znamenja si boste tokrat zaželeli seksa, ob katerem bi tudi malo trpeli. Ne počutite se krive. Največ možnosti za takšne igrice se vam bo ponudilo proti koncu tedna. Vezani boste zelo zahtevni in vaš partner bo moral imeti veliko potrpežljivosti.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DEVICA

Vezani boste po dolgem času doživeli seks, ki bo glasen, hiter in oblasten. Tudi vašemu partnerju bo nadvse všeč, da se bosta po dolgem času spet divje ljubila. Prav tako imate samski pred seboj obetaven teden, še posebno, če pri izbiri »partnerja« ne boste preveč komplicirali.

Ljubezen: 5
Seks: 6

TEHTNICA

Samski predstavniki tega znamenja boste za nasprotni spol pravi strup. Pri seksu se boste izkazali kot hitri, nežni, strastni in divji, romantični ter predvsem vedno na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Ljubezen: 5
Seks: 5

ŠKORPIJON

Samski boste v postelji hitri, energični in strastni. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste ljubimcu določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami. Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči, nase pa boste ob tem pozabili.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC

Samski boste v postelji spontani in zapeljivi, a tudi zelo zahtevni. Poskusiti boste želeli prav vse, zato boste v večini primerov tudi prevzeli vlogo vodje. Tudi vezani boste na višku s spolno močjo. Večino časa boste želeli biti zgoraj, da boste lahko imeli prav vse pod nadzorom.

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG

Samski boste tokrat kot strastni ljubimci uživali v vseh »pokvarjenih« igricah, ki ste se jim do sedaj uspešno izogibali. Vezani predstavniki pa boste zelo skrivnostni, zato bo partner težko vedel, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja – sicer pa največkrat tega ne boste vedeli niti sami.

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Samskim se bo ponudilo nekaj priložnosti za seks, a boste tako neizvirni, da vaš ljubimec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil. Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste glasni in radi boste videli, da vodi partner.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI

Samski boste tokrat naleteli na idealnega partnerja, ki bo ves čas ostal dovolj skrivnosten, da vas bo privlačil. Ko boste lupino odprli, se ga sploh ne boste mogli nasititi. Tudi vezani boste v tem tednu prav nenasitni. Radi boste tudi sanjali in svoje fantazije uresničevali.

Ljubezen: 6
Seks: 6

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.