Vroči horoskop za teden od 15. do 21. 10. 2018

Foto: Profimedia
Kako vam kaže v ljubezni?
Oglej si celoten članek

OVEN
Samskim se obeta seks z nekom, ki vas bo povsem očaral s svojim šarmom. Bodite previdni, da ne boste na koncu razočarani! Vezani boste tudi v tem tednu zelo aktivni, vaš partner pa ne bo smel biti v postelji prav nič zadržan. Tako kot vi se bo moral tudi on seksa lotiti z vsemi svojimi močmi. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Vezani boste želeli v tem tednu na vsak način ugajati partnerju, zato se boste med rjuhami zelo potrudili. Samski se boste s svojim čutom za vse lepo težko sprijaznili z osebo, ki se vam ne bo zdela čudovita in vredna greha. Raje boste brez seksa, kot da bi bili z nekom iz čiste potrebe.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DVOJČKA
Samski predstavniki tega znamenja boste v tem tednu končno prišli na svoj račun. Največ priložnosti za akcijo boste dobili proti koncu tedna. Da se boste vezani v tem tednu ogreli za seks, boste potrebovali tudi duhovno zadoščenje. Vsakršna naglica in improvizacija vas bosta v trenutku ohladili.

Ljubezen: 3
Seks: 4

RAK
Vezani boste z vsakim poljubom ali spolnim odnosom še močneje razvneli partnerjeva čustva, ta pa vas bo v znak hvaležnosti obdaril z morjem nežnosti in topline. Spolno poželenje samskih bo tokrat polno vzponov in padcev. Ves čas boste iskali »zlato sredino«, a na koncu boste povsod pretiravali.

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV
Za samske bo spolnost tokrat zelo resna zadeva. Ne boste se razdajali kar tako, ampak boste morali do osebe čutiti tudi naklonjenost, če ne celo ljubezni. Tudi za vezane predstavnike tega znamenja bo seks le »dodatek« oziroma pika na i globokemu čustvenemu odnosu.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DEVICA
Vezani boste ujeti med svoje skrite telesne potrebe in željo po tem, da bi obdržali nadzor. Ob partnerju pa boste spolni naboj izražali brez predsodkov in meja. Samski boste večji del tedna v vsem iskali le dobro, zato se bo nemalokrat zgodilo, da vas bo vulgarnost povsem vrgla iz tira. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

TEHTNICA
Vezani boste pri seksu precej zahtevni, vsakdanje dogajanje med rjuhami pa vas ne bo zadovoljilo. Hrepeneli boste po nečem novem. Samski boste v drugi polovici tedna v sebi zaznali željo po spremembah, zato boste bolj uživali v svojih spolnih fantazijah kot pa v realnem življenju. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

ŠKORPIJON
Vezani se boste seksa lotevali intenzivno, ognjevito, na trenutke celo egoistično. Na to, da bi upoštevali tudi partnerjeve želje, niti pomislili ne boste, kar vam zna zameriti. Tudi samskim se obeta nekaj strastnih akcij, a rutine se boste hitro naveličali. Želeli boste doživeti nekaj novega.

Ljubezen: 3
Seks: 5

STRELEC
Vezani boste partnerja s svojo divjo naravo prav gotovo pripravili do tega, da se vam bo z veseljem predal. Ne pozabite na njegove potrebe! Samski boste nekoliko nezaupljivi, nagnjeni k analiziranju in razumevanju tega, kar se bo dogajalo okoli vas, namesto da bi stremeli k čistemu užitku. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG
Samskih kratke avanture kot običajno tudi tokrat ne bodo zanimale, saj je tisto, kar iščete, absolutno in samo ljubezen. Vezani pa boste tokrat zelo strastni in predani seksu, a boste obenem od partnerja tudi zelo veliko zahtevali. Morda bi lahko vsaj v postelji pozabili na vaša visoka merila.

Ljubezen: 4
Seks: 3

VODNAR
Samski boste tokrat pri seksu pravi umetniki in skorajda ne bo trenutka, ki ga ne bi hoteli izkoristiti. Seveda pa to ne pomeni, da bodite zadovoljni s prvim, ki bo prišel mimo. Za razliko od samskih pa se vezani ne boste mogli naveličati svojega partnerja, ki vas bo iz dneva v dan presenečal.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RIBI
Vezani boste svoje partnerje obdarovali s svojo naklonjenostjo, oni pa bodo morali biti v zelo dobri kondiciji. Pripravljeni bodo morali biti seksati tudi na »dolge proge«. Tokrat boste partnerju z veseljem izpolnili tudi tiste najbolj skrite želje. Samski pa boste z dušo in telesom predani končnemu spolnemu cilju - orgazmu.

Ljubezen: 5
Seks: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.