Vroči horoskop za teden od 15. julija do 21. julija 2019

Foto: Profimedia
To pravijo ljubezenske zvezde.
Oglej si celoten članek

OVEN
Teden bo pravi za različne intimne igrice, da s partnerjem malo popestrita vajine večere. A pazite, da ne boste preveč neposredni. Če se boste tega držali, boste dobili pozornost, ki si jo zaslužite. Bodite kar se da skromni, malo bolj se osredotočite na družabne igre in skozi njih počasi nakazujte svoje želje.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Globoki pogovori so tisto, kar boste potrebovali. S partnerjem bosta tako še bližje drug drugemu in dobili boste tisti bližino, po kateri tako hrepenite. Bodite pripravljeni deliti vaše misli, kar bo delovalo kot povabilo v vaš intimni svet. Nikar ne analizirajte vsake besede in odprto sprejemajte stvari.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DVOJČKA
V tem tednu se posvetite vašemu partnerju. Poskusita nove položaje, začinita stvari. Bodite pobudnik in vse se vam bo povrnilo. Vključite tudi vaša čustva, čeprav bi znalo biti to za partnerja strašljivo, vendar verjemite, da boste tako zagotovo uspešni. Samski se boste zapletli z neko osebo, vendar na spolnost še ne boste pripravljeni. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

RAK
Samski boste v tem tednu spoznali osebo, ki bo postala vaš partner v postelji. Z vsem se sicer ne boste strinjali, bo pa glede na pretekle dni to zelo prijetna sprememba. Vezani se posvetite partnerju in vajino spolno življenje malce popestrite. Do predigre vam v tem tednu ne bo, zato boste tudi partnerja priganjali, naj preide od besed k dejanjem.

Ljubezen: 3
Seks: 4

LEV
Če se boste z nekom želeli povezati ali če boste želeli pridobiti zaupanje partnerja, boste morali pokazati več navdušenja. Pozabite na velike obljube in visoke upe. Vezani se boste posvetili partnerju in stvari vzeli v svoje roke. Samski pa si boste poiskali partnerja za krajšanje večernih uric. Pazite, da se ne boste zapletli pregloboko.

Ljubezen: 3
Seks: 3

DEVICA
Prijaznost in sladke besede se bodo samskim v tem tednu obrestovale. Ostanite preprosti in prav gotovo boste nagrajeni; ali v postelji ali kje drugje. Vezani se boste ta teden bolj ukvarjali s čustvi kot s spolnostjo, slednja bo na drugem mestu. Pred tem boste želeli rešiti nerešena vprašanja v vajinem razmerju.

Ljubezen: 4
Seks: 3

TEHTNICA
Čeprav bodo v začetku tedna stvari delovale zelo dolgočasno, se vam obeta nepozaben konec tedna. Če partner ne bo pripravljen eksperimentirati, nikar ne pritiskajte nanj, saj boste tako negativno vplivali na njegovo razpoloženje. Če boste v ospredje postavili njegov užitek in udobje, boste užitka vsekakor deležni.

Ljubezen: 4
Seks: 5

ŠKORPIJON
Nikoli ni lahko svojih čustev spraviti v besede, a vsekakor je vredno poskusiti. Ta teden bo pravi, da jih izrazite svojemu partnerju. Ta vas bo poslušal in vam bo na vsak način skušal pomagati. Zavedajte pa se, da ima tudi on težave in da morate tudi vi prisluhniti njemu. Izlivu čustev bo sledil nepozaben seks. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC

Nestrpno boste čakali na nove priložnosti in morda celo na novega partnerja. V tem tednu ga najbrž še ne boste našli in vaše spolno življenje bo bolj kot ne mirovalo. Tudi v ljubezni stvari ne bodo potekale po vašem načrtu. Samski boste morali še malce počakati na tistega pravega, ki vam bo zmešal glavo. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

KOZOROG
Skrivnosti glede vašega razmerja bodo prišle na dan. Pripravljeni se boste pogovoriti o globokih in občutljivih zadevah. Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo ravno cvetelo, pa tudi pri spolnosti ne pričakujte, da bi se stvari lahko obrnile na bolje. Počakajte na naslednji teden.

Ljubezen: 1
Seks: 2

VODNAR
V tem tednu se boste posvečali predvsem čustveni plati vajinega razmerja. Spolnost vas ne bo pretirano zanimala, saj boste spoznali, da morata s partnerjem rešiti nerešena vprašanja, najbolje s pogovorom. Partner nad tem najbrž ne bo preveč navdušen, vaša vztrajnost pa bo tista, ki bo tokrat prevladala. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

RIBI
Teden bo enkraten za ljubezen in nekaj vročih noči, ki jih bosta preživela s parterjem. Erotično perilo tokrat ne bo potrebno, partnerja boste razorožili že z enim samim pogledom. Čeprav bo spolnost v osredju, pa vas hiter seks ne bo zanimal. Želeli si boste veliko predigre in poljubov, temu pa bo sledila strast.

Ljubezen: 5
Seks: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.