Vroči poljubi: Hčerka Borisa Beckerja zaljubljena

Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova Foto: Profimedia anna ermakova
Anna Ermakova na ulici v Londonu strastno poljubljala svojega fanta.
Oglej si celoten članek

19-letni Anni Ermakovi so za petami paparaci. Mladenka, ki se poskuša uveljaviti kot manekenka, je namreč še zlasti v Nemčiji slavna – njen oče je nekdanji teniški as Boris Becker. Sedaj so jo ujeli v objemu mladeniča, s katerim se je sredi Londona strastno poljubljala. 

Spomnimo. Boris in  dekletova mama, Angela Ermakova, sta se spentljala v hotelski sobici za metle. Nekdanja manekenka je zanosila. Boris jo je obtožil, da mu je ukradla spermo in se samooplodila. Pozneje je zanikal, da je on oče Angeline hčerke Anne, a vsak, ki je videl otrokovo fotografijo in ni popolna slep, je takoj opazil, da je deklica Borisova. Njegove dvome je odpravil test očetovstva. Boris je sedaj v rednih stikih s hčerko.


Je pa aferica končala njegov zakon z Barbaro, s katerim ima dva sina. 

New York Velik šok za Borisa Beckerja
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:31 6. Avgust 2022.

    Bolj grde punce ne poznam. In to naj bi bil model? Še naštimati jo ne morejo, ker je brez vsakega …

  • 18:28 29. Julij 2022.

    Lahko , da je zaljubljena. Kdo pa je v njo?

  • 13:32 15. December 2019.

    Joj,je pa revica čisto po očku.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.