Ljubezen po domače: Saška s fotkami 'zgoraj brez' razbija tabuje

Foto: Tadej Frantar, Nostalgia.si
Foto: Tadej Frantar, Nostalgia.si
Nekateri menijo, da je opolzka, a v resnici gre za pravo umetnost!
Oglej si celoten članek

Fotografinja, model in resničnostna zvezdnica Saška Omeragič, ki jo je širna Slovenija spoznala v šovu Ljubezen po domače, je ponovno posnela niz fotografij, s katerimi jemlje dih. Čeprav imajo nekateri o njenem delu zelo zadržano mnenje, pa je dejstvo, da take postave ni lahko vzdrževati, Saškine fotografije, tako pred kot za fotoaparatom, pa so prave umetnine.

To lahko potrdi tudi fotograf Tadej Frantar, ki je posnel nekaj zares vročih portretov zapeljive temnolaske. "Saška se preveč ozira na vse te govorice in se jo preveč dotaknejo. Sodelovanje z njo je bilo super, sproščeno, super, res je simpatična in dobrosrčna," je o sodelovanju z Omeragičevo povedal avtor fotografij Tadej Frantar, ki pravi, da je v tovrstne fotografije vloženo kar nekaj dela in časa: "Fotografirali smo dve uri, za ta namen sem najel teraso hotela Vander, kjer smo posneli 241 fotografij. Iz tega naredim jagodni izbor in izluščim deset najboljših, ki mi nato vzamejo še aktivnih pet ur v post produkciji. Ljudje pogosto mislijo, da je naše delo le tisto, kar vidijo, ne vedo pa, da nas potem za računalnikom čaka še dvakrat ali trikrat toliko dela."

Foto: Tadej Frantar, Nostalgia.si Saška Omeragič

Foto: Tadej Frantar, Nostalgia.si Saška Omeragič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.