Vrtoglava vsota za Bieberjeve lase

Foto: Žurnal24 Najstniški idol (na fotografiji s svojim dekletom Seleno Gomez) je zaradi nove p
Šop las, ki ga je Justin Bieber podaril v dobrodelne namene, je na spletni dražbi presegel vrednost 40 tisočakov. Hkrati pa se je pevec tudi opravičil.
Oglej si celoten članek

Potem ko je mladi zvezdnik Justin Bieber prejšnji teden svoj šop las podaril voditeljici in komičarki Ellen DeGeneres, slednja pa ga je dala na dražbo na eBay, je zanj padla gromozanska vsota. Nek njegov oboževalec, ki ostaja neimenovan, je za lase odštel 40.668 ameriških dolarjev (dobrih 29 tisoč evrov).

Kljub vrtoglavi vsoti denarja, ki bo šel v dobrodelne namene, pa je 17-letni pevec zaradi spremembe pričeske izgubil 80 tisoč oboževalcev na Twitterju.

Opravičilo za neprimerno gesto
Mladi pevec pa se je tudi opravičil, da je po večerji s svojim dekletom Seleno Gomez v Los Angelesu paparacu jezno pokazal sredinec. Omenjena gesta je zanj zelo netipična, zato je na svojem profilu na Twitterju zapisal: "Žal mi je. Ni vedno lahko, vendar vem, kako je treba pravilno reagirati v jezi." Dodal je še, da ima vzpone in padce, da tudi on dela napake, vendar se iz njih uči in jih skuša popraviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.