Vsak jo bo lahko obliznil

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Obraz z oskarjem nagrajene igralke Natalie Portman bo po novem krasil poštno znamko.
Oglej si celoten članek

Obraz prelepe 30-letne igralke Natalie Portman bo krasil poštne znamke, ki jih bo izdala največja organizacija za zaščito živali na svetu – Peta. Natalie ni edina zvezdnica, ki jo bo doletela ta čast, na znamkah bomo lahko oblizovali 20 svetovnih zvezdnikov, ki spadajo med zaprisežene vegetarijance. Med njimi tudi Paula McCartneyja, Ellen DeGeneres in Leono Lewis.

"To so zelo vplivni ljudje in malokdo ve, da so tudi vegetarijanci," je potezo komentirala podpredsednica Pete Lisa Lange.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.