Vsak peti ljubi drugega

Foto: Žurnal24 Zdaj še bolj dvomite, da je vaš partner s sodelavko le prijatelj? (Foto: Shutter
Se sprašujete, kako ste lahko zaljubljeni v nekoga, ki ni vaš partner, čeprav imate popolno razmerje?
Oglej si celoten članek

Življenje res ni pravljica, citati v slogu "in srečno sta živela do konca svojih dni" pa vse redkejši. Raziskava, v kateri je sodelovalo tri tisoč anketirancev, je pokazala, da je vsak peti zaljubljen v človeka, ki ni njegov partner.

Rezultati so pokazali, da se najpogosteje zaljubimo v sodelavce ali družinske prijatelje. Nevarnost predstavljajo tudi bivši partnerji. Vsaka četrta oseba je v razmerju oziroma zakonu nesrečna, vsak šesti bi bil pripravljen svojega partnerja prevarati, a bi najverjetneje prevarali le enkrat in se ne bi vrnili k ljubimcu ali ljubimki. Po raziskavi sodeč, zaljubljenost traja od treh mesecev pa celo do treh let. Zanimivo je, da veliko anketirancev sploh ne verjame v monogamijo, čeprav živijo v takšni zvezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.