Vsak vikend so se "narisali" na kosilu, tako se jih je "rešila" ta Slovenka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vam je znano?
Oglej si celoten članek

Vsakemu je ljubo, ko ga obiščejo odrasli otroci in vnuki, a kar je preveč, je pač preveč. Slovenka je na forumu Starševski čvek razkrila, kako elegantno je rešila situacijo, ki jo je "dušila" vsak konec tedna. Tisti, ki jo imajo res radi so ostali, drugi pa "odpadli" ... 

Takole se je uporabnica Aha Aha spihala na omenjenem forumu: "Vsako soboto so se narisali na kosilu, pripravljeni, da se jim postreže. Sin in hči, njuna partnerja in otroka. Vsak petek sem nakupovala kot budala za kuharijo za soboto. No, pa sem prišla k pameti. Prejšnji teden pridejo na kosilo, pa rečem, da ni nič skuhanega. Da bomo lepo skupaj delali kosilo. Sem jim kar odredila, kaj naj kdo seklja in reže, tudi vnukoma sem dala zadolžitev. Pa rekla, naj me pokličejo, ko bo narejeno in šla brat knjigo. Da bom potem jaz vse skupaj sestavila v okusno kosilo. Vsi so vihali nosove razen snahe, ki se je hahljala in mi dala prav. Vpraša hči, kaj je za sladico, če sem kaj spekla. Ne, sem rekla, si ti? Tišina in nos do tal. No, danes je hči klicala, da imajo nujne opravke s prijatelji, haha. Prišla sta sin in snaha z otrokom. Snaha je prinesla tiramisu. Spet smo se spravili sekljati in čvekali zraven. Vnukinja je uživala v rezanju česna (6 let) in krompirja. So rekli, da je v bistvu tako druženje boljše od prejšnjega, ker se poleg ogromno nasmejemo in pogovorimo. Ravnokar so odšli. Končno se več ne počutim kot ujetnica, ki mora ves čas po kuhinji brkljati, da se drugi pridejo najesti. Sem se mogla spihat."

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:43 13. December 2022.

    ja no kar je učila, to je dobila, kaj zdej naenkrat joka.

  • 09:50 13. December 2022.

    Bravo babi!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.