Vsaka dama potrebuje klobuk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Osem nujnih. Modni in lepotni kosi, ki jih potrebuje vsaka ženska po dopolnjenem 30. letu.
Oglej si celoten članek

Moda. Priznana ameriška stilistka Rachel Zoe je za enega od modnih portalov povedala, kaj mora imeti v lasti vsaka ženska po dopolnjenem 30. letu starosti. “Dobra ura, zanimivo pokrivalo in velika torba so kosi, brez katerih dama ne more preživeti v modno obarvanemu svetu,“ je naštela stilistka.

Skrivnost dobro zastavljenega osebnega sloga so močni kosi, ki jih lahko nadgradite z modnimi smernicami.

1. Mala črna obleka

Koktajl obleka je nujna! Čeprav se po materialu in kroju prilagaja modnim smernicam ideja o popolni koktajl obleki za skoraj vsako priložnost nikoli ne zastara. Na voljo je v vseh cenovnih razredih, zato nikar ne iščite izgovorov, da je ne bi imeli. Poznavalsko kombiniranje pomaga, da vas bo dolga leta spremljala na najrazličnejših prireditvah.

2. Eleganten suknjič iz tvida

Moden je postal že v času legendarne Coco Chanel. Kombinirate ga lahko na športne ali elegantne kombinacije. To je nujen modni kos za vse ženske, ki so dvajseta zamenjali za trideseta.

3. Klasični salonarji

V dobrih salonarjih s peto boste brez težav preživeli od jutra do večera, saj so primerni za vse priložnosti. So paradni konj med čevlji.

4. Zanimivo pokrivalo

Le s pravimi modnimi dodatki je videz popoln. Stilistka meni, da na vsako glavo sodi klobuk. Poiščite si takega, ki vam bo pristajal.

5. Velika modna torba

Velika torba je kos, ki preprosto ne sme manjkati. Poiščite sebi najljubšo.

6. Večen trenčkot

V klasični bež barvi je že desetletja uspešno kljuboval modnim smernicam in postal modna klasika. Ker je izjemno dobro krojen, se popolnoma prilega, nekaj posebnega pa je tudi zapenjanje, s katerim ustvarite več videzov.

7. Prepoznavna dišava

“Dobra dišava zaokroži urejen videz,“ pravi stilistka. Je pika na i in prepoznaven znak vsake posameznice.

8. Ročna ura

Praktičen modni dodatek, ki ga mora imeti vsaka, je odličen način, za popestritev videza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.