Vsaka druga ženska sanjari o seksu s tem moškim

Foto: Žurnal24 main seks
Če pa se z njim zapletejo, se tudi kmalu razidejo.
Oglej si celoten članek

Britanci so naredili zelo zanimivo raziskavo, ki je razkrilo, da kar 42 odstotkov ljudi sanjari o seksu s kolegom iz službe ali s stranko, s katero poslujejo. O seksu s šefom sanjari 11 odstotkov ljudi, piše Index.

Med vprašanimi je 68 odstotkov samskih, a očitno tudi srečna zveza ni ovira za takšne misli. 30 odstotkov vprašanih je že priznalo, da so imeli takšne vrste afero.

"V primerjavi z ostalimi ljudmi v Evropi, mi delamo veliko več kot oni, zato ni čudno, da smo si blizu s sodelavci. Veliko sodelavcev se je na koncu tudi poročilo, kar pa je zelo lepo," je povedala ena od Britank, ki so sodelovale v raziskavi.

V raziskavi so ugotovili tudi, da se večina 'parov', ki se zapletejo v takšne odnose, tudi slej kot prej razide in da je takšnih, kot jih omenja Britanka, zelo malo. Te veze navadno trajajo med 11 in 18 mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.