Vsaka šesta ne ve, kakšno barvo las ima

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bi še prepoznali pravi odtenek vaše naravne barve las? Če ne, se nikar ne sekirajte preveč, saj niste edini.
Oglej si celoten članek

Kar 17 odstotkov žensk se barva že tako dolgo, da naj ne bi več vedele, kakšna je njihova naravna barva las, je pokazala britanska raziskava, v kateri je sodelovalo 1.342 žensk. 21 odstotkov žensk o svoji naravni barvi las ni bilo prepričanih, da vedo, kakšna je njihova barva las, pa je trdilo 62 odstotkov sodelujočih, piše Daily Mail.

Ženske so hkrati priznale, da se k frizerju povprečno odpravljajo na osem tednov. 39 odstotkov se jih redno odpravlja na striženje, 28 odstotkov jih frizerja obišče zaradi barvanja, 33 odstotkov žensk pa si pri frizerju rezervira barvanje in striženje hkrati.

Ženske so hkrati priznale, da se zaradi finančnega stanja pogosteje barvajo doma, da se nikoli ne bodo barvale, pa meni 12 odstotkov sodelujočih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.