Vse hočejo biti kot Angelina

Foto: FameFlynet Nicole Scherzinger Foto: Reuters Freida Pinto Foto: Reuters Anna Falchi Foto: FameFlynet Irina Shayk Foto: FameFlynet Rachel McAdams Foto: FameFlynet Lea Michele Foto: FameFlynet Doutzen Kroes Foto: FameFlynet Aubrey O'Day Foto: FameFlynet Rihanna Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Nina Dobrev Foto: FameFlynet Anja Rubik Foto: FameFlynet Jessie J
Po tem, ko je Angelina Jolie na Oskarjih nosila obleko z visokim razporkom, je ta postala pravi hit. Njen videz so odtlej posnemale številne zvezdnice, za prihajajoče poletje pa ga kopirajte tudi ve.
Oglej si celoten članek

Dolge obleke in dolga krila so tudi letos modna zapoved številka ena. To dobro vedo tudi zvezdnice, ki pa se najraje zgledujejo po Angelini, ki je na letošnji podelitvi oskarjev nosila obleko, o kateri se še vedno govori. Odtlej so noge pogumno pokazale tudi Kim Kardashian, Rihanna, Irina Shayk, Freida Pinto, Heidi Klum, Ginnifer Goodwin in druge. Preverite, katera je to storila najbolje, in si izposodite njen videz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.