Vse je skrbelo za hčerko naše misice, po enem mesecu pa se je le javila!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njeni sledilci in znanci so bili v skrbeh …
Oglej si celoten članek

Ena naših najbolj znanih spletnih vplivnic in nekdanja miss športa Ajda Sitar je konec junija prvič postala mamica. A glede nato, da Ajda svoje sledilce redno seznanja tudi z dogodki iz svojega zasebnega življenja, kot je dekliščina, poroka, medeni tedni, nosečnost, zabava pred rojstvom dojenčka ..., je številne zaskrbelo, ker se je na družbenih omrežjih nazadnje javila pred petimi tedni, ko se je že visoko noseča, v 39. tednu nosečnosti, sprehajala po Bledu. 

Svetlolasa lepotica je svoje sledilce in znance pomirila včeraj, ko je končno sporočila, da je  mamica postala že 24. junija: "Naša pot domov je bila nekoliko daljša, nas pa je naučila marsikaj. Predvsem to, da se največja ljubezen rodi, naučila nas je potrpežljivosti, vztrajnosti in hrabrosti. Hvala vsem tistim, ki ste se z lepimi mislimi spomnili na nas. In hvala vsem, ki razumete, da je včasih potreben čas, da se popolnoma odklopiš in svojo energijo vložiš le vase in svoje najbližje. Hvala tudi za razumevanje in spoštovanje naše zasebnosti, predvsem zasebnosti najine hčerke v prihodnje, ko morda čisto vsega z vami ne bom delila - z namenom, da tudi jaz spoštujem njeno. Novim zmagam naproti vas pozdravljamo R + A + J."

Mladi družinici čestitamo in jim želimo vse dobro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:55 24. Julij 2020.

    Mene ni skrbelo, se pravi, da ni vseh!

  • 10:38 24. Julij 2020.

    Kdo je sploh ta Ajda Sitar,namreč vsi sprašujejo ????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.