"Vse, kar hočejo od tebe, je denar"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nika Prusnik, ki je s sestro Evo medijski krst doživela v oddaji Misija Evrovizija, se je umaknila iz glasbenega sveta in se začela kaliti kot igralka.
Oglej si celoten članek

Nika Prusnik se je za zdaj poslovila od glasbe, a našla novo strast. "Na glasbenem področju  ni trenutno nič novega, saj si v tem obdobju ne želim ustvarjati glasbe za javnost. Trenutno se ne počutim, da sem na tem področju lahko svobodna in kreativna, in sem se preusmerila v druge stvari, ki me tudi veselijo in navdihujejo. Tega še ne bi delala v medijskem svetu, lahko pa povem, da obiskujem igralski studio bratov Vajevec, kjer se učim Strasbergovo metodo. V tem zelo uživam,  veliko mi pomeni, da se lahko izražam na ta način in se s tem duhovno razvijam tudi kot ženska. Zaenkrat mi to predstavlja večji užitek kot glasba, saj pri glasbi, vsaj na tem prostoru, te svobode ne čutim," nam je zaupala.

Nika pravi, da ji je veselje do glasbenega nastopanja vzelo tudi to, da so vsi želeli le zaslužiti na njun račun: "Morda mi je vsa ta prehitra pozornost vzela užitek do nastopov, čeprav še vedno rada nastopam. Tukaj je premalo ljudi, ki bi lahko delali raznovrstno in te ne ukalupili v določeno glasbeno zvrst ali stil. Ni mi všeč, da je vse, kar hočejo od tebe, denar. Igranje mi, kar se tega tiče, omogoča večjo svobodo, saj igraš veliko različnih vlog. Zaenkrat mi to veliko pomeni. Ko bom videla priložnost, se bom posvetila tudi glasbi, za zdaj pa ustvarjam in se izobražujem doma, saj je za ustvarjanje glasbe potrebnega veliko znanja in tudi to, da se v tem, kar ustvarjaš, počutiš udobno."

S sestro Evo je še vedno povezana, a o njej pove, da "sledi svoji poti in trenutno surfa na Kanarskih otokih", medtem ko ljubezenskih zadev ne želi komentirati: "Če bi me to vprašali pred dvema letoma, ko je bilo vse še sveže, bi najprej povedala, zdaj pa se mi zdi čar in lepota, da take stvari ohranjaš zase."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.