Vse, kar potrebujete zdaj

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V soboto bodo prvič v Sloveniji, nastopili bodo v Križankah.
Oglej si celoten članek

V sklopu svetovne turneje All You Need is Now se bo britanska skupina Duran Duran, ki je z melodičnim popom in podobo močno zaznamovala 80. leta, končno ustavila tudi pri nas (vstopnice od 33 do 49 evrov).

Na aktualni turneji četvorček – pred ljubljanskim koncertom bodo publiko ogrevali domači LeeLoojamais – predstavlja album All You Need is Now, ki so ga izdali lansko leto. A priznajmo si – od Duran Duran se pričakuje, da bodo zaigrali evergreene, kot so Wild Boys, Notorious in Rio.

Duran Duran, ena od prvih skupin, ki je videospote snemala s profesionalno filmsko kamero na 35-milimetrski trak, je vzpon začela v istem času kot MTV. Ta je na začetku potrebovala karizmatične nastopače, zato je med njimi nastala plodna vez, v kateri so nastali epski videospoti z visokim proračunom.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.