Vse kaže, da je Ula Furlan končno našla ljubezensko srečo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Simpatija ali vroča ljubezen?
Oglej si celoten članek

Voditeljica, igralka, novinarka in manekenka Ula Furlan Molk je ena naših najbolj zaželenih dolgonogih lepotic, ki je bila kar nekaj časa samska. A sodeč po govoricah, se je tudi to spremenilo. Ulo so v poletnih mesecih namreč ujeli na pijači v družbi temnolasca, s katerim sta si izmenjavala nežnosti, lepotica pa je bila menda videti srečna kot že dolgo ne.

Da se v njenem zasebnem življenju res dogaja nekaj lepega, je pred dnevi razkrila tudi sama, ko je na Instagramu objavila zgodbo, na kateri objema temnolasca, s katerim je bila opažena na zmenku v centru Ljubljane. Morebitna golobčka se trenutno potepata po Balkanu. 

Foto: Instagram Ula Furlan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 21:14 12. Avgust 2022.

    prej ko se poroči, prej se lahko loči. kako je že blo pri ta mali teflonki ?

  • 23:52 9. Avgust 2022.

    Končno! Naj traja! Ker vsako leto ko si starejši in samski, težje je najti ljubezen, sploh ker se ti ne …

  • 22:09 9. Avgust 2022.

    Ula se je predolgo obirala z enim neperspektivnim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.