Vse ljubice Jana Plestenjaka

Foto: Saša Despot Tara Zupančič Foto: arhiv društva Jan Plestenjak konji center Petra Orova vas Foto: Primož Predalič, Peter Klinc in Robi Krumpak Nadiya Bychkova Foto: Žurnal24 Karin Škufca Foto: Mediaspeed.net Inja Gregorič Foto: Žurnal24 Maja Kljun Foto: Žurnal24 Maša Mednik Foto: Žurnal24 Ivana Spagna Foto: Žurnal24 Martina Kajfež
Jan Plestenjak velja za velikega osvajalca, a svojo zasebnost skrbno čuva pred mediji. Kljub temu se je marsikdaj razvedelo, v koga se je ozrima naj bi se zagledal.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:36 27. Junij 2015.

    Pozabili ste na sestre in Maria!!!

  • 08:07 23. Junij 2015.

    ne ti za njega skrbet...

  • 21:32 22. Junij 2015.

    a ni on bl v stilu Barney Stinson, fantje in podobno, kot pa leonardo di caprio??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.