Vse pripravljeno za Hilaryjino poroko

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Ta konec tedna bo najsrečnejši za igralko Hilary Duff in njenega zaročenca, saj si bosta obljubila večno zvestobo.
Oglej si celoten članek

Hilary Duff in Mike Comrie se bosta v Santa Barbari ta konec tedna poročila. Igralka in hokejski zvezdnik, ki sta skupaj dve leti, zaročena pa od letošnjega februarja, sta si za najsrečnejši dan izbrala razkošni hotel San Ysidro Ranch, ki slovi po hollywoodskem glamurju in romantičnem stilu.

Ne nazadnje sta si hotel v petdesetih letih za poročno potovanje izbrala tudi John F. Kennedy in njegova soproga Jackie.

V zadnjih tednih sta se zaljubljenca mrzlično pripravljala na slavje. Hilary je telovadila šest dni na teden, medtem ko je Mike pristal, da se bo naučil plesati za njun prvi ples mladoporočencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.