Vse za denar, tudi maščevanje

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V slovenskih kinematografih si lahko ogledate akcijsko komedijo Vse za denar (One for the Money).
Oglej si celoten članek

30-letni Stephanie (Katherine Heigl) se življenje postavi na glavo, ko doživi ločitev in izgubi službo. V obupu sprejme delo v bratrančevem podjetju dodeljevanja varščin. Čeprav nima nobenih izkušenj, zna z obilico odločnosti in kančkom sreče vedno najti kaznjence na begu, ki jim dolgujejo denar.

Toda največja preizkušnja jo šele čaka, saj mora izslediti nekdanjega policista Joeja, ki ji je v srednji šoli strl srce. Oborožena z željo po maščevanju se Stephanie poda na neusmiljen lov za postavnim lepotcem.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.