"Vsekakor sem zaljubljena"

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Pod planiško velikanko smo ujeli zlatarja Tomislava Lobodo in njegovo 50 let mlajšo ljubezen.
Oglej si celoten članek

Tomislav Loboda je imel pod planiško velikanko poleg zmage naših orlov dodaten razlog za velik nasmešek. Družbo mu je namreč delala sveža ljubezen, 28-letna Ksenija, ki je od Lobode mlajša kar petdeset let. Da razlika v letih resnično ni pomembna, smo se prepričali na lastne oči, saj se je parček v družbi prijateljice odlično zabaval. Ksenija nam je zaupala, da Tomislav vedno in povsod poskrbi, da se imajo lepo: "To pa vsekakor, je kavalir, tako da poskrbi zame."

Povedala je še, da jo ves medijski pomp okoli njiju malce moti, vendar, zaljubljena do ušes, sprejema tudi to: "Moti me, vendar sem sprejela, da je to del najinega življenja. Vsekakor sem zaljubljena, super je, nimam pritožb."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • iko
    12:57 25. Marec 2013.

    a bo lepo, kmalu bo plenice rabla

  • 09:55 25. Marec 2013.

    Ne morem verjet, da je toliko nekrofilk v Sloveniji

  • 09:50 25. Marec 2013.

    ma kaj se ti sekiraš, nonko si je spet privoščil novo igračko za nekaj časa in to je to. On …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.