Vsem, ki se zgražajo, zvezdnica s temi bikinkami pokazala sredinec!

Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo Foto: Profimedia Lizzo
Čeprav je trenutno ena najbolj uspešnih glasbenic na svetu, nekateri še vedno vidijo le njene odvečne kilograme …
Oglej si celoten članek

31-letna ameriška pevka Lizzo je konec tedna svoje telo v  mini bikinkah pokazala na plaži v Riu de Janeiru. V svoji koži se kljub odvečnim kilogramom počuti odlično, zato je vse svoje obline zavila le v nekaj krpic in s prijatelji uživala v morju in soncu.

Pevka, ki je letos domov odnesla kar tri nagrade grammy, je lansko leto vsem negativnim komentarjem pokazala sredinec in na Instagramu objavila golo fotografijo svoje zadnjice ter ob njej zapisala: "Kušnite me na rit." Tej provokativni fotografiji pa je dodala še eno, na kateri je svojo zadnjo plat uporabila kot ustnice legendarnega risanega lika Homerja Simpsona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:04 11. Februar 2020.

    To je naredila iz sebe v najlepših letih??? Zamudila bo ogromno...aja,saj ima denar..

  • ode
    21:24 10. Februar 2020.

    Odlično za parkiranje koles, motorjev, skuterjev

  • 19:53 10. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.