Vsiljivec živel v domu Jennifer Lopez

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Policisti so sporočili, da si je nek vsiljivec za en teden prilastil razkošno vilo zvezdnice Jennifer Lopez, medtem ko nje ni bilo.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralka Jennifer Lopez si je maja v priljubljenem kraju Hamptons, ki je znan po luksuznih domovih in kamor se bogati radi zatečejo na oddih, kupila razkošno vilo. To si je pred kratkim za svojo vzel 49-letni John Dubis, ki je v njej živel en teden, dokler ga niso našli delavci.

Časnik Newsday poroča, da so ga policisti aretirali in zanj postavili varščino v višini 100 tisoč dolarjev (približno 74 tisoč evrov). Na sodišču se bo moral zagovarjati prihodnji teden, obtožen pa je vloma, zalezovanja, vdora na tujo posest in posedovanja orožja za pomoč pri vlomu.

Kaj ima o tem povedati Lopezova, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.