Vstajenje Michaela Hutchencea

Foto: Žurnal24 Michael Hutchence
O pokojnem pevcu Michaelu Hutchenceu bodo posneli film z naslovom Slide Away.
Oglej si celoten članek

O pokojnem pevcu skupine INXS, Avstralcu Michaelu Hutchenceu, ki se je leta 1997 obesil v neki hotelski sobi v Sydneyju, nameravajo posneti film. Režiser filma, ki bo nosil naslov Slide Away, bo Nick Egan, ki je svoje delo že začel.

Film se začne v Londonu, kjer se pevčev duh neke vetrovne noči prikaže njegovi 11-letni hčeri Tiger Lily in jo odpelje na popotovanje skozi svoje življenje. Za zdaj še ni znano, kdo vse bo poleg Avstralčeve hčere v filmu še nastopal. Bo pa vsekakor zanimivo, saj je bil Michael velik ljubitelj lepih žensk. Med drugim je v svoji postelji gostil manekenko Heleno Christensen in pevko Kylie Minogue.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.