Vstopite v človeški um prej kot ostali

Foto: Žurnal24 (Foto: Blitz Film & Video Distribution)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Triler Izvor, ki v slovenske kinematografe prihaja prihodnji teden, si bo mogoče ogledati že to soboto, pred rednim prikazovanjem. Na najbolj zagrete oboževalce vstopnice čakajo že danes.
Oglej si celoten članek

Misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, v katerem s svojo igro navdušuje Leonardo DiCaprio, je prepričal že mnoge. O tem najbolje priča filmska spletna stran IMDB, kjer film trenutno beleži povprečno oceno 9,6.

 

Vstopnice za predpremierni ogled Izvora lahko kupite že danes.

Ravno zato so se distributerji filma odločili, da Izvor slovenskim gledalcem ponudijo še pred rednim prikazovanjem. Ekskluzivno predpremierno predstavo si bo tako mogoče ogledati že v soboto, 17. julija 2010, ob 20.40 v ljubljanskem Koloseju, vstopnice pa si bo mogoče zagotoviti od četrtka dalje.

Srhljiv človeški um

Triler, ki na redni spored prihaja 22. julija, je nova stvaritev režiserja Christopherja Nolana, ki se je podpisal že pod temačne miselne izzive, kot so Memento, Insomnia in Vitez teme.

 

Tokrat se Nolan poglobi v najbolj srhljive dele človeškega uma, kamor s pomočjo futuristične tehnologije kuka pretkani Dom (Leonardo DiCaprio). Preko sanj vdira v misli drugih ljudi in krade dragocene podatke, zato postane najbolj iskan zločinec na planetu.

 

V zavihku video preverite, kaj vas čaka ob ogledu filma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.