Vstopite v srhljivo kočo v gozdu

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V kinematografih po Sloveniji že straši grozljivka Koča v gozdu (The Cabin in the Woods).
Oglej si celoten članek

Celovečerec Koča v gozdu, plod domišljije kultnih ustvarjalcev filmov, Jossa Whedona in Drewa Goddarda, se prične povsem v slogu grozljivke: pet razposajenih študentov se za konec tedna odpravi v odmaknjeno kočo na podeželju, kjer jih v grozoviti krvavi noči napadejo strašanska nadnaravna bitja.

Za tovrstni žanr nič nenavadnega. Toda medtem ko najstniki v strahu za svoja življenja pričnejo z običajnimi paničnimi reakcijami, tehniki v nadzorni sobi opazujejo in tudi narekujejo dogajanje v koči.

Njihova vpletenost predstavlja vrh ledene gore v tej neverjetni zgodbi, ki z neizmernim kaosom, divjo domišljijo in humorjem odstopa od običajnih elementov grozljivk.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Mariboru in Celju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.