Vstopnice za Stinga že naprodaj

Foto: Žurnal24 Sting prihaja v Ljubljano! (Foto: EPA)
Kot smo poročali, naj bi v Ljubljani 10. junija nastopil Sting. Vstopnice so že v prodaji.
Oglej si celoten članek

Sting na turneji Symphonicity predstavlja svoje največje uspešnice, preoblečene v simfonične aranžmaje. Črpajoč iz svoje raznolike in sloveče kariere s številnimi platinastimi ploščami, osupljivega seznama vrhunskih hitov in skoraj sto milijonov prodanih plošč po vsem svetu, so Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin in Nicola Tescari predelali Stingove najbolj opevane pesmi v orkestracije.

Izbor, ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police, kot so Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next To You in Every Breath You Take, do uspešnic iz Stingove dolgoletne solo kariere, kot so  Englishman in New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields Of Gold in Desert Rose.

Stinga na turneji spremljajo tudi različni vrhunski glasbeniki, med drugimi Dominic Miller (Stingov dolgoletni kitarist), Rhani Krija (Stingov dolgoletni vsestranski tolkalist), Jo Lawry (vokal) in Ira Coleman (bas).

Cene vstopnic se gibajo od 48,5 evra do 185 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.