Vuvuzela, vredna 14 tisoč funtov

Foto: Žurnal24 Zlatar Klemens Pointner in njegova prijateljica Sandra Andrews z dragoceno vuvuz
Avstrijski zlatar je povsem navadno vuvuzelo posul z zlatom in diamanti, zaradi česar je dosegla vrednost 14 tisoč funtov (16.600 evrov). Toliko je zanjo namreč odštel nek ruski podjetnik.
Oglej si celoten članek

Ker Klemens Pointner v rodni Avstriji ni našel niti ene vuvuzele, si jo je naročil kar iz Južnoafriške republike. Plastično trobljo je nato okrasil z belim zlatom in diamanti, kar je bilo zelo všeč neimenovanemu ruskemu poslovnežu, ki je zanjo odštel dobrih 16 tisoč evrov.

 

Luksuzno vuvuzelo, ki zaradi bogatih dodatkov tehta skoraj kilogram, je ruski kupec kupil s posebnim namenom. Z njo si bo namreč ogledal finale svetovnega prvenstva, ki bo 11. julija v Johannesburgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.