'Vzemite ji še živali!'

Foto: Žurnal24 Bo Britney izgubila še kužka?
Organizacija za zaščito živali PETA je Kevina Federlinea prosila, naj prevzame še skrbništvo nad pevkinimi živalmi.
Oglej si celoten članek

Pevka Britney Spears ima cel kup težav. Še vedno je odvisna od alkohola in prepovedanih substanc, sodišče ji je vzelo skrbništvo nad sinovoma, sedaj pa bo morda še ob svoje živali.

Znana organizacija za zaščito živali PETA je namreč mnenja, da Brit ni sposobna skrbeti za svoje pse. Zato je pevkinega nekdanjega moža Kevina Federlinea prosila, naj prevzame še skrbništvo nad njenimi živalmi. »Zavoljo otrok in živali, ki so še pri gospodični Spears, vas prosimo, da ji vzamete še psa. To bi bilo za vse vpletene najboljše. Otroka naj odraščata v družbi psov, tako kot doslej,« je predsednica društva PETA napisala v pismu.

Britney je zagovornikom pravic živali že dolgo trn v peti. Lani sta jo časnika New York Dog in Hollywood Dog proglasila za najslabšo slavno lastnico psov. Avgusta pa se je pri njej oglasila še organizacija za preprečevanje mučenja živali. Ti so se odzvali na anonimno prijavo, da Brit svojega terierja, potem ko si je ta zlomil nogo, ni odpeljala k veterinarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.