Vžigalnik, ki uresničuje želje

Foto: Žiga Koritnik, LGL Ljubljana
Foto: Žiga Koritnik, LGL Ljubljana
Ker so vaši otroci pridni, čeprav kdaj kakšno ušpičijo, jih za nagrado peljite na ogled lutkovne predstave Vžigalnik, ki jo bodo ob 11. in 17. uri uprizorili v Lutkovnem gledališču Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Trije klovni pripeljejo na oder trikolo z velikim zabojem. Ustavijo se in iz zaboja nastane mali oder.

Na njem oživijo ročne lutke, ki zaigrajo pravljico Vžigalnik. V premorih klovni menjave scen spretno prikrijejo s zabavnimi točkami. Obiskali vas bodo ulični lutkarji.

Spremljali boste zgodbo Vojaka, ki gre v mesto, da bi videl poroko Princeske in se ob tej priložnosti dodobra nažrl. Pot mu prekriža Coprnica in vojak dobi star vžigalnik ter zlatnike, ki mu jih spelje Zmene. Ostane mu vžigalnik, ki pa je čudežni: kadarkoli ga prižge, se pojavi Pes, ki mu uresniči prav vsako željo. Kaj si bo Vojak zaželel? Bo njegova želja uresničena?

Za vstopnico boste odšteli 4,5 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.