Wahlberg želi rapati z Bieberjem

Foto: Žurnal24 Justin Bieber
Igralec in producent Mark Wahlberg si želi posneti duet z najstniško zvezdo, Justinom Bieberjem. Ta pa bo na sodelovanje pristal le, če bo z njima lahko zarapal tudi komik Will Ferrell.
Oglej si celoten članek

Mark Wahlberg, ki je kariero začel kot raper Marky Mark, se že nekaj časa trudi priti v stik z Justinom Bieberjem, saj je njegova hčerka velika oboževalka popularnega najstnika. Wahlberg je celo pripravljen posneti duet s 16-letnim zvezdnikom

 

Težava je le v tem, da bo Bieber na sodelovanje pristal le, če se jima bo pridružil še Will Ferrell, ki je Markov soigralec v filmu The Other Guys.

 

"Morava posneti album, resnično si želim, da bi Mark spet začel rapati. A rapati mora tudi Will. Obožujem ga, v filmu The Other Guys je bil fantastičen," je na svoji spletni strani zapisal Bieber.

 

Če se mu bo želja uresničila še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.