Wahlberg znorel zaradi Cruisa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Marku Wahlbergu je med tiskovno konferenco počil film.
Oglej si celoten članek

Na tiskovni konferenci po premieri filma Lone Survivor je Mark Wahlberg pet minut udrihal po Tomu Cruisu, ki je svoje delo pred kratkim primerjavi z delom vojakov, ki služijo v Afganistanu.

"Igralci, ki sedijo tukaj in razlagajo, kako so prestali trening specialnih enot … Ni mi mar, kaj si prestal. Ne opravljaš istega dela kot vojaki. Da nekdo sedi tukaj in reče, da je njegova služba tako težka kot služba vojakov? Kako zavraga si drzneš to izustiti, medtem ko dve uri sediš na stolu pri maskerki?" je bil jezen Wahlberg. Dodal je: "Ni mi mar, če te pretepejo. Konec dneva se lahko vrneš domov ali v hotel in si naročiš piščanca. Za film Bojevnik sem treniral 4 leta in pol. Je*** to. To ne pomeni nič.“

Mark je bil tako razburjen, da je po govoru občinstvo prosil, naj mu ne postavlja več vprašanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.