Walkena namesto taksija peljali oboževalci

Foto: Imgur
Foto: Imgur
Igralec Christopher Walken ni dočakal taksija, zato so ga peljali kar njegovi oboževalci.
Oglej si celoten članek

"Videli smo, da čaka na taksi, pa smo mu ponudili prevoz. Ni bil presenečen, vendar nas je dobro premeril," je o srečanju z igralcem povedal eden od oboževalcev.

Igralec je sedel na zadnji sedež športnega avtomobila, voznik in sopotnik pa sta ga fotografirala. Fotografijo vseh treh sta objavila na spletu.

"Povedala sva mu, da sva oboževalca in da bi nama bilo v čast, če ga peljeva. Z njim je bilo totalno kul. Bil je prijazen. Ko smo prišli na cilj, ni takoj zapustil avtomobila, temveč smo se pogovorili do konca," je povedal Sergio.

Letos sta na ogled dva filma, v katerih igra Walken, in sicer Stand Up Guys s soigralcem Alom Pacinom in The Power of Few, kjer se pojavi tudi Christian Slater.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.