Weinsteinova bivša žena sedaj srečna v objemu tega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Georgina Chapman ima novega partnerja.
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena producenta Harveyja Weinsteina, ki je bil pred nekaj dnevi spoznan za krivega spolnega napada in posilstva tretje stopnje in mu grozi do 29 let zapora, Georgina Chapman, je spet srečno zaljubljena.

Magazin Šokantno pričanje: "Harvey Weinstein ima vagino in nima testisov"

43-letnica, ki ima z Weinsteinom dva otroka, naj bi bila v zvezi z oskarjevcem Adrienom Brodyjem. Prve govorice, da je med njima preskočila iskrica, so se pojavile jeseni, sedaj pa je vir potrdil, da sta modna oblikovalka in igralec par.

Spoznala sta se sicer preko Weinsteina, ki je z Brodyjem posnel dva filma, golobčka pa sta se zbližala na nekem dogodku v Portoriku. 
Chapman se je s producentom poročila leta 2007. Ko se je razvedelo, da naj bi spolno nadlegoval več kot 90 žensk, je lepotica leta 2017 vložila ločitvene dokumente. Takrat je povedala, da sočustvuje z ženskami, ki so zaradi dejanj njenega soproga "pretrpele neizmerne muke“.

Foto: Profimedia Adrien Brody


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.