West ustavil koncert in ponižal invalida

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kanye West je na koncertu v Avstraliji ponižal dva invalida.
Oglej si celoten članek

Genij, kot si sam pravi Kanye West, oziroma gospod Kim Kardashian, kot mu pravimo mi, je v petek ustavil koncert v Avstraliji, ker se nekateri obiskovalci niso želeli oziroma se niso bili zmožni dvigniti s sedežev.

"Tega šova ne morem speljati do konca, dokler niso vsi na nogah. Razen tisti, ki imate invalidsko izkaznico in lahko parkirate na posebej označenih mestih in ostalo sranje … Videl bom, če ne boste stali. To mi gre dobro od rok,“ je obiskovalcem razložil West. Eden od njegovih oboževalcev je nato v zrak dvignil nožno protezo in West mu je dovolil sedeti. Pozneje se je pevec spet ustavil. "Tako dolgo mi še nikoli ni bilo treba čakati,“ se je pritožil in k fanu, ki je sedel, poslal varnostnika, ki je preveril, ali obiskovalec res sedi v invalidskem vozičku.

S svojim nemogočim obnašanjem je West mnoge ujezil. "West je dvema otrokoma v invalidskem vozičku rekel, naj se dvigneta s sedeža. Grozno,“ je tvitnil eden od obiskovalcev koncerta, drugi pa je dodal: "Oh … v vozičku sedita?? ZAIGRAJ PESEM.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.