WFC 12 : "Proteini.si Showtime"

Foto: Žurnal24 Organizator World Freefigt Challenge obljublja najbolj zanimivo listo borb do se
Prestolnica bo vnovič središče borilnega športa, saj se bodo v Hali Tivoli ob 18. uri zbrali najboljši MMA in K-1 borci na posebnem prazničnem dogodku WFC 12: "Proteini.si Showtime".
Oglej si celoten članek

Spektakel bo tudi tokrat gostil deset velikih borb, v katerih bodo gledalci priča tako spopadom borcev težke kategorije kot K-1 borbam, povratkom in novincem.

Tako se bo med drugim domača K-1 zvezda in WFC prvak v srednji kategoriji Miran Fabjan pomeril z ruskim zvezdnikom, svetovnim K-1 prvakom, Alexandrom Stetzyurenkom. V težki kategoriji pa se bosta pomerila Avstrijec Nandor Guelmino in Hrvat Aljin Ahić.

Eden od vrhuncev večera bo zagotovo vrnitev slovenske MMA legende, Bojana Kosednarja. Njegov nasprotnik, francoz Gary Kono je znan kot nepopustljiv vsestranski borec. WFC 12 bo odprl vrata velikemu prvencu slovenskega hip hop glasbenika Denisa "Chrochyp" Porčića ob njegovem prvem uradnem WFC K1 nastopu, v borbi proti Darijanu Paladinu, ki prihaja iz hrvaškega Poreča.

Vseh deset borb bomo seveda spremljali tudi na našem spletnem portalu, sicer pa bo WFC 12 komentiral znani komentator Will Vanders.

Vstopnica za športni spektakel vas bo stala 25 evrov za tribuno, za parter pa boste odšteli od 30 do 100 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.