Whitney slutila, da bo hči zabredla v težave?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kaj se bo zgodilo z milijoni Houstonove, če Bobbi Kristino odklopijo z naprav, ki jo ohranjajo pri življenju?
Oglej si celoten članek

Whitney Houston je v svoji oporoki, ki jo je napisala pred ločitvijo od Bobbyja Browna, vključila klavzulo, ki ureja razdelitev njenega premoženja v primeru prezgodnje smrti njene edine dedinje Bobbi Kristine Brown, ki je že en teden v umetni komi.

Če bodo izključili naprave, ki jo ohranjajo pri življenju, Whitneyjini milijoni ne bodo šli v roke Bobbijenemu možu Nicku Gordonu, ampak bo denar – približno 20 milijonov dolarjev - porazdeljen med njenimi družinskimi člani, koliko bo kdo dobil, pa bo odvisno od pevkine mame Cissy in njene svakinje Pat, ki bdita nad oporoko. Bobbi je sicer, ko je dopolnila 21 let, podedovala le 10 odstotkov materinega premoženja. Čez štiri leta bi dobila šestino denarja, pri 30 letih pa bi podedovala še preostanek.

"Če me noben otrok ne preživi, naj gre moj nakit moji materi Emily Cissy Houston, če bo takrat še živa. Tudi preostalo premoženje naj se čim bolj enakopravno in prijateljsko porazdeli med mojo mamo Emily Cissy Houston, mojim očetom John R. Houston (umrl je leta 2003, op. avt.), mojim možem Robertom Brownom in mojima bratoma Michaelom in Garyjem Houstonom,“ piše v oporoki, od katere pa Bobby Brown ne bo imel nič, saj sta se z Whitney ločila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.