Whitney spet na zdravljenju

Foto: Žurnal24 Pevka ima že več let težave. (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Whitney Houston zaradi težav z drogami in alkoholom vnovič išče strokovno pomoč.
Oglej si celoten članek

Whitney Houston, ki ima že leta težave zaradi drog in alkohola, se je pred kratkim znova odločila, da poišče pomoč. Njena predstavnica za javnost je potrdila, da se je 47-letnica prostovoljno prijavila na program za odvajanje od drog in alkohola.

O zdravljenju ni dodatnih podatkov, prav tako ne, kaj je pevko napeljalo k odločitvi za spremembo.

Prvič je šla zvezdnica na zdravljenje leta 2004, takrat pa je kot razlog navedla, da se je veliko zabavala in sčasoma dojela, da je čas za konec tovrstnega veseljačenja. Naslednje leto je spet potrebovala pomoč pri zdravljenju zasvojenosti, takrat ji je pri tem pomagala mama Cissy Houston.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.