Whitneyjin zadnji nastop

Dva dni pred smrtjo, 9. februarja, je Whitney Houston nastopila v nočnem klubu Tru v Hollywoodu. Zapela je eno svoji najljubših pesmi, Jezus me ljubi (Jesus loves me).
Oglej si celoten članek

V Truju se je odvijala zabava pred podelitvijo grammyjev. Whitney, kot pravijo očividci, ni bila videti dobro. Njena hči naj bi jo ves večer držala za roko, slaba dva dni pozneje pa je njeno srce prenehalo biti. Whitney bi morala sicer v soboto zvečer nastopiti na še eni zabavi pred nocojšnjo podelitvijo grammyjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:21 12. Februar 2012.

    V uvodu piše:<br />"Dva dni pred smrtjo, 9. februarja, je Whitney Houston nastopila v nočnem klubu Tru v Hollywoodu."<br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.