Will in Kate iščeta služkinjo, plača je "sramotna"

Foto: Profimedia
Princ William in njegova Kate iščeta služkinjo. Plača, ki jo ponujata, je na družbenih omrežjih sprožila vročo debato.
Oglej si celoten članek

Od zaposlene zahtevata spoštovanje zaupnosti in diskretnost ter organiziran pristop k delu, v zameno za to pa ponujata bivanje v Kensingtonski palači in redne obiska dvorca Windsor ter Buckinghamske palače in plačo, ki bi na leto znašala dobrih 21 tisoč evrov.
Navedenemu plačilu so se mnogi začudili. Povprečna plača v Veliki Britaniji je namreč lani znašala dobrih 40 tisoč evrov. Je pa ta plača po podatkih Glassdoor večja od povprečne plače služkinj na Otoku. Ta namreč znaša 18.700 evrov.

"Kdo lahko preživi s takšnim plačilom. Pa to je sramotno nizka plača,“ se jezi komentator, ki je tako kot mnogi drugi prepričan, da bi si kraljeva služkinja zaslužila več, saj to delovno mesto s sabo prinaša tudi precej veliko odgovornost.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:32 30. Oktober 2020.

    Parazita naj si sama pucata in kuhata, da bosta vsaj enkrat v življenju koristna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.